Τριήμερη Εκδρομή Αγίου Πνεύματος - Παρασκευή 22/06/24 - Κυριακή 24/06/24Πόρος – Γαλατάς – Μέθανα - Τροιζήνα 

2024-06-12

Τριήμερη Εκδρομή Αγίου Πνεύματος - Παρασκευή 22/06/24 - Κυριακή 24/06/24Πόρος – Γαλατάς – Μέθανα - Τροιζήνα

1η μέρα Σάββατο 22/06/24 .: Συγκέντρωση από το γραφείο μας στο Παγκράτι στις 07:00 και από Σύνταγμα – Ομόνοια 07:30. Ξεκινάμε το ταξίδι μας για το νησί του Πόρου, με ενδιάμεση στάση στην Παλαιά Επίδαυρο. Από τον Γαλατά το πούλμαν θα περάσει απέναντι στον Πόρο με ferry boat και θα μας πάει στα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού.Πρώτη επίσκεψη θα είναι στο ιστορικό μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, με έτος ιδρύσεως το 1720. Σειρά θα έχει ο Ρωσικός Ναύσταθμος του 1834, ο λόφος της Σφαιρίας, με τα ωραία αρχοντικά, ο Πύργος του Ρολογιού, σήμα κατατεθέν του Πόρου από το 1927 και μπάνιο στο πανέμορφο Λιμανάκι της Αγάπης. Αργά το απόγευμα θα αποχωρήσουμε από τον Πόρο και θα πάμε στα Μέθανα. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας Avra Hotel. μας και ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Διανυκτέρευση. 

2η μέρα Κυριακή 23/06/24 .: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για να γυρίσουμε τα Μέθανα. Αποτελούν από τις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας που δεν έχουν διαβρωθεί από τον μαζικό τουρισμό. Εκεί θα ανακαλύψουμε εντυπωσιακές ηφαιστειακές τοποθεσίες και γραφικούς κόλπους με ψαράδικα λιμανάκια. Θα κάνουμε θαλάσσια και ιαματικά μπάνια, θα περπατήσουμε στο πευκόφυτο νησάκι των Αγίων Αναργύρων, ενώ οι πιο ανήσυχοι θα περπατήσουν για 1 ώρα στο λόφο της Καμένης Χώρας, που βρίσκεται ο μεγαλύτερος από τους 30 ηφαιστειακούς κρατήρες της χερσονήσου. Ενημερωτικά, η τελευταία έκρηξη ηφαιστείου στα Μέθανα χρονολογείται το 230 π.Χ. Τέλος, θα επισκεφθούμε το γραφικότερο ψαροχώρι της χερσονήσου, το Βαθύ. Το απογευματάκι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Δευτέρα 24/06/24 .: Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο με τις αποσκευές για να επισκεφτούμε ενδιαφέροντα σημεία της Τροιζήνας, η οποία έγινε κυρίως γνωστή από την Γ' Εθνοσυνέλευση του 1827, κατά την οποία εξελέγη ο Ιωάννης Καποδίστριας ως ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας. 'Επειτα θα επισκεφθούμε και τον σημαντικό υδροβιότοπο της Ψήφτας. Τέλος θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής προς Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις, αναμένοντας το επόμενο ταξίδι του τουριστικού γραφείο Καμαρίτης Μίνως Tours.

 Συμπεριλαμβάνει .:

 • Όλες οι μεταφορές - περιηγήσεις - εκδρομές με σύγχρονο πολυτελές, κλιματιζόμενο λεωφορείο. • 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο. 

 • 2 Πρωινά. 

 • Συνοδός – Ξεναγός. 

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης επιβατών.

Δεν συμπεριλαμβάνει .:

 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό

 • Είσοδοι σε μουσεία

 • Φόρος διαμονής 

Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο .: 170 €

Διαφορά μονόκλινου δωματίου .: 45 €

Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη μετά την κατάθεση προκαταβολής 30%. 

Υ.Γ O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα αν το θεωρήσει απαραίτητο για την καλύτερη διενέργεια της εκδρομής ή την ασφάλεια του Group.

Μίνως tours ταξιδεύουμε τα όνειρα σας…