Ημερήσια εκδρομή στην όμορφη Σκιάθος

2020-08-15

 Μια από τις καλύτερες μονοήμερες εκδρομές του καλοκαιριού η Σκιάθος! Αξιοποιούμε όλη την ημέρα έως και την δύση του ηλίου για να απολαύσουμε το καταπληκτικό φυσικό τοπίο του νησιού.

Πρόγραμμα εκδρομής Σκιάθου: Εκδρομή - Κρουαζιέρα

Αναχωρούμε από το γραφείο μας στις 5:00 π.μ. με προορισμό μας το λιμάνι της Γλύφας. Επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο και μετά από 2 ώρες ταξίδι φτάνουμε στην παραλία των Κουκουναριών την μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Σκιάθου. Εν πλω θα υπάρχει χορευτικό πρόγραμμα και διασκέδαση. Το πλοίο θα παραμείνει στην προβλήτα των Κουκουναριών όπου εκεί θα μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα γαλαζοπράσινα και καθαρά νερά της παραλίας. Η παραλία βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Σκιάθου με γνωστή την ονομασία (Χρυσή Άμμος) καθώς η άμμος λάμπει σαν χρυσός κάτω από τον ήλιο. Η περιοχή εκτός από την πανέμορφη παραλία της είναι γνωστή και για το δάσος των Κουκουναριών που εκτείνεται από την λίμνη Στροφυλία (σπάνιος υδροβιότοπος, προστατευμένη περιοχή από την UNESCO) και φτάνει έως και την θάλασσα.

Μετά από 2:30 ώρες μπάνιο θα πάμε με το πλοίο για το κεντρικό λιμάνι της Σκιάθου. Εκεί θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος ( 2:30 ώρες) για περιήγηση στο νησί του Παπαδιαμάντη και για γεύμα σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες του λιμανιού με θέα το Μπούρτζι. Το Μπούρτζι ήταν βενετσιάνικο φρούριο ενώ σήμερα στεγάζει το Πολιτιστικό Κέντρο της Σκιάθου. Στο καταπράσινο από πεύκα νησάκι μπορεί κανείς να απολαύσει από τις επάλξεις του κάστρου την θέα στο πέλαγος. Το νησάκι της Σκιάθου παρά το μικρό του μέγεθος έχει πάνω από 60 εξαίσιες παραλίες. Επιστροφή με το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Γλύφας και μετά Αθήνα.

Συμπεριλάμβάνει:

1)Πούλμαν

2)Καράβι

3)Συνοδό

4)Αστική ευθύνη επιβατών

Τιμή προσφορά: 40 ευρώ