Τήνος Διήμερη Εκδρομή Παρασκευή 06-07/10

2023-09-19

Διήμερη Εκδρομή - Παρασκευή 06/10/23 - Σάββατο 07/10/23

Τήνος – Παναγία της Τήνου – Γύρος Νησιού

Σαλπάρουμε για Τήνο 

1η μέρα Παρασκευή 06/10/23 .: Συγκέντρωση στο γραφείο μας στο Παγκράτι στις 05:30 και από Σύνταγμα – Ομόνοια 06:00. Αναχωρούμε από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό μας την όμορφη Τήνο, το ταξίδι διαρκεί περίπου 3 ώρες. Φτάνοντας στο νησί θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας για να ξεκινήσει η περιήγηση μας στην Τήνο. Πρώτη μας στάση η Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το Μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Μετά το προσκύνημα θα κάνουμε την βόλτα μας στο χωριό Βωλάξ, το χωριό των καλαθοπλεκτών και των τεράστιων στρογγυλών γρανιτένιων βράχων. Επόμενος προορισμός μας το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, ο Πύργος, το χωριό των μαρμαράδων και των καλλιτεχνών, με τα παραδοσιακά σοκάκια και την όμορφη πλατεία όπου θα φάμε το γλυκό μας μαζί με το καφεδάκι μας. Τελευταίος μας σταθμός ο παραθαλάσσιος οικισμός Κιόνια για μπάνιο και για φαγητό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην χώρα της Τήνου, ελεύθερος χρόνος, Διανυκτέρευση. 

2η μέρα Σάββατο 07/10/23 .: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης. Ο ναός της Παναγίας της Τήνου κτίστηκε σε σημείο όπου βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας, κατά τη θρησκευτική παράδοση μετά από σχετικά οράματα της μοναχής Αγίας Πελαγίας. Η εικόνα ανακαλύφθηκε μετά από ανασκαφές στις 30 Ιανουαρίου 1823. Έπειτα ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην Πόλη και φαγητό. Αναχώρηση το απογευματάκι από Τήνο για Ραφήνα. Τέλος θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής προς Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις, αναμένοντας το επόμενο ταξίδι του τουριστικού γραφείου Καμαρίτης Μίνως Tours. 

Συμπεριλαμβάνει .: 

Όλες οι μεταφορές - περιηγήσεις - εκδρομές με σύγχρονο πολυτελές, κλιματιζόμενο λεωφορείο. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση Α/R. 

 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο. 

 1 Πρωινό. Συνοδός – Ξεναγός. 

 Ασφάλεια αστικής ευθύνης επιβατών.

Δεν συμπεριλαμβάνει .: 

Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό 

Προσωπικά έξοδα 

 Φόρος διαμονής


Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο .: 135 €

Διαφορά μονόκλινου δωματίου .: €

Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη μετά την κατάθεση προκαταβολής 30%.

Υ.Γ O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα αν το θεωρήσει απαραίτητο για την καλύτερη διενέργεια της εκδρομής ή την ασφάλεια του Group.

Μίνως tours ταξιδεύουμε τα όνειρα σας...